Uw volgende fase

Tijd voor uw volgende fase?

Stilstand is achteruitgang. De meeste ondernemers zijn in hun hoofd al lang bezig met de volgende fase van hun bedrijf. Toch leidt dat in de praktijk niet automatisch tot actie. Wat houdt u tegen?
 
 
HERO_NEXT

Van idee tot bedrijf

U heeft een idee voor een nieuw product. En u heeft er alles voor over om te bewijzen dat het een goed idee is. Hoe zorgt u dat uw idee een succesvol bedrijf wordt? Next Phase helpt. We kijken om te beginnen heel kritisch naar uw idee. We houden uw businessplan tegen het licht en (her)schrijven zelf de nodige paragrafen. Ook kunt u van ons ondersteuning verwachten bij allerlei praktische zaken: notaris, aandeelhoudersovereenkomsten, eventuele zoektocht naar kapitaal. En dan uiteindelijk is uw website online en komt uw visitekaartje van de drukker: uw bedrijf kan van wal!

Van vliegende start tot consolidatie

Gefeliciteerd! Uw bedrijf staat er. En de eerste geïnteresseerden hebben zich al gemeld. U demonstreert, verkoopt, produceert en offreert. U werkt zeventig uur in de week om alle projecten tot een goed einde te brengen. Maar successen gaan soms gepaard met liquiditeitsproblemen. In alle hectiek is het niet altijd makkelijk om te zien of u op koers ligt.
 
Next Phase helpt om alles zakelijk op de rit te krijgen: administratie, subsidies, algemene voorwaarden, arbeidscontracten, offertes, prijsstellingen et cetera. Dat doen we door u letterlijk zaken uit handen te nemen, zodat u zich kunt concentreren op dat waar uw kracht ligt. Maar ook door u te coachen, zodat u deze zaken zo snel mogelijk zelf kunt doen.


Van de eerste- naar de ‘eredivisie’

Uw bedrijf draait goed. Maar als ondernemer weet u dat niets blijft zoals het is. Daarom is uw oog gevallen op interessante nieuwe mogelijkheden aan de horizon. U ziet exportkansen, aanbestedingstrajecten, overnamekandidaten. Om dergelijke kansen te verzilveren moet u eigenlijk groeien.
 
Investeren in nieuwe markten, producten of verkoopkanalen. In alle opzichten één niveau hoger functioneren. Kan uw organisatie dat aan? Hoe weet u of de investeringen zich op tijd terugbetalen? Vervreemdt u zich niet van bestaande klanten?
Next Phase kan helpen financieringsbehoeftes en risico’s in kaart te brengen. Samen ontwikkelen we scenario’s om u duurzaam naar een hoger niveau te brengen.

Van tegenwind tot nieuw perspectief

De ware ondernemer herken je bij een beetje tegenwind, wordt wel gezegd. En inderdaad: tegenwind hoort erbij. Ze kan allerlei vormen aannemen: onverwacht zware concurrentie, een order die wegvalt, personeelsperikelen, een klant die niet betaalt.
 
Natuurlijk kunt u best tegen een stootje. Maar wat als u met twee of drie tegenslagen tegelijk te maken krijgt? Wanneer is ingrijpen in de organisatie echt nodig? En welke opties hebt u dan precies? Bijtijds problemen signaleren en hulp inroepen is een belangrijke kwaliteit. Next Phase kan u helpen de zaken helder op een rij te zetten.
Is de tegenwind structureel of incidenteel? Zijn pijnlijke maatregelen nodig? Overzicht is essentieel om rust te krijgen en om een verantwoorde nieuwe koers uit te zetten. Is die eenmaal bepaald, dan helpen we u natuurlijk ook op weg. Tot het moment dat u de wind weer in de zeilen voelt.